Wie ben ik

Passie voor schrijven

Wie ben ik? Wat is mijn verhaal? Ik ben Maartje van Arendonk, bevlogen eigenaresse, tekstschrijver-copywriter van Tekst met zin en trotse mama van Lois en River. Mijn passie is het schrijven van rake (SEO) teksten en ondernemers ontzorgen: van marketingcommunicatieadvies tot en met de tekstuele uitvoering. Ik woon en werk in het groene buitengebied van Molenschot, waar mijn roots liggen. Dankbaar om weer terug te zijn op deze fijne plek. De natuur en de stilte hier, zijn voor mij belangrijke inspiratiebronnen.

Bekijk hier mijn portfolio

Volg je hart!

De afgelopen jaren heb ik verschillende communicatie- en ondersteunende functies bij diverse bedrijven gehad. Ik heb hierdoor een brede kennis en ervaring opgebouwd. De rode draad in al die functies was schrijven en adviseren op het gebied van (marketing)communicatie.

Langzaamaan begon het ondernemerschap steeds meer te kriebelen. Maar ja…, wanneer is nu het juiste moment? Uit eigen ervaring durf ik te zeggen, dat komt er nooit. Er zijn altijd redenen te bedenken om de stap maar niet te zetten, dromen bij dromen te laten en vast te houden aan het vertrouwde. En dat is zo jammer, juist de mooiste dingen loop je hierdoor mis. Wat zou jij graag willen, maar doe je toch maar niet? Wat houdt je tegen? Luister naar wat je hart te vertellen heeft. En maak met gezond verstand en een goed plan de sprong! Als ik het kan, kun jij het ook. Van dromen, durven naar doen!

Tekst, advies en beheer

Wat kan ik precies voor je betekenen? Samengevat:

  • schrijven en redigeren van online (SEO) en offline teksten;
  • marketingcommunicatieadvies: advies, plan en campagne;
  • beheer website en social media: niet alleen schrijven, ook het plaatsen van content.

Communicatie zonder poespas

Behalve goed werk en het nakomen van afspraken, kun je een prettige, informele aanpak verwachten zonder poespas. Ik houd van duidelijke en open communicatie, zonder ingewikkelde vaktermen. Mijn werkwijze is een bundeling van uitgebreide kennis en ervaring, een passie voor schrijven, no-nonsense, enthousiasme, oprechte interesse, authenticiteit, sensitiviteit en een snufje humor!

Schrijven

Schrijven en redigeren van resultaatgerichte online (SEO) en offline teksten.

Lees meer

Communicatieadvies

Een concreet plan van aanpak, afgeleid van het strategische kader van je bedrijf.

Lees meer

Social media en website

Schrijven voor social media en je website, plaatsen van berichten en beheer van het CMS.

Lees meer

Interesse? Stuur dan even een e-mail!

neem vrijblijvend contact op